1103 Budapest, Noszlopy u. 28.   Telefon: 06 - 1 - 260 - 2535    Fax: 06 - 1 - 260 - 2037   E-mail: textra@textra.hu

               Szerződött
           RICOH
                         Partner
Textra Kereskedelmi És Szolgáltató KFT
1103 BUdapest, Noszlopy u. 28.* IRODATECHNIKA
* KLÍMATECHNIKA
Telefon:  06 - 1-260 - 2535  * Fax.:  06 - 1- 260 -2037
E-mail: textra@textra.hu

               Szerződött
           RICOH
                         Partner

Kis és közepes munkacsoportos készülékek
Nagyteljesítményű készülékek
RICOH
Másolók - multifunkciós készülékek
RICOH
Lézernyomtatók
RICOH KÉSZÜLÉKEK
Világszínvonal az Ön szolgálatában

Megbízható, csak csúcstechnológiás termékeket forgalmazó partnert keres, hogy beszerezze irodatechnikai eszközeit?
Akkor a legjobb helyen jár, válasszon minket!

Cégünk irodatechnikai részlege 22 éves szakmai múlttal áll az Ön rendelkezésére, amely garantálja, hogy nem fog csalódni az általunk forgalmazott termékekben. Büszkén jelenthetjük, hogy cégünk a RICOH Hungary szerzodéses partnere, így a világhírű, és világszínvonalú RICOH termékek teljes körű szervízelését, és forgalmazását is végezzük, amely lehet nyomtatás, szkennelés és fénymásolás, bérleti vagy teljes körű üzemeltetésben illetve vételi konstruciókban.   Válaljuk a hozátartozó informatikai hálozat kiépítését.

A legfontosabb nálunk a megrendelő, így minden egyes partnerünknek igyekszünk személyre szabott ajánlatot tenni, amely igényeinek leginkább megfelel, mind minőségben, mind pedig árban.

Keressen megbízható partnert, keressen minket!


RICOH készülékek: minoségi irodatechnika profiktól!

RICOH készülékek A sokszorosítás minden irodában alapveto feladatnak számít. Rengeteg olyan dokumentum van, amibol több példányra van szükség, elofordul, hogy nem 10-20, de több száz másolat az, amit felhasználnak egy iratból. Ilyenkor már nem lehet akármilyen fénymásolóval dolgozni, olyanra van szükség, ami nagy teljesítményu, hatékony munkát végez, és megbízhatóan muködik. Ilyenek a RICOH készülékek is!

A RICOH fénymásoló gépek között nagy teljesítményu gépeket is talál, amiket kifejezetten arra terveztek, hogy percek alatt több tucat oldalt legyenek képesek lefénymásolni anélkül, hogy ez különösebb problémát okozna nekik. Amennyiben olyan fénymásoló gépet keres, ami egyszerre hatékony és emellett még energiatakarékos is, akkor válassza a RICOH készülékeket!

A RICOH készülékekben hosszú távon megbízhat, és mindig számíthat rájuk, ha arra van szükség, hogy egy példányból sokat készítsen! Keressen minket bizalommal és vásároljon profi fénymásoló gépet irodájába!

Ricoh berendezésével problémák merültek fel? Forduljon bizalommal márkaszervizünkhöz!

Ricoh berendezésével problémák merültek fel? Forduljon bizalommal márkaszervizünkhöz!

A Ricoh berendezések legfoképp a megbízhatóságukról és tartósságukról híresek, azonban, ahogy más gépeket, úgy a Ricoh termékeket sem kíméli az ido múlása. Emiatt az évek során adódhatnak olyan problémák, amelyeket ha idoben észrevesz, és szakemberrel javíttat meg, még tovább élvezheti a Ricoh berendezések elonyeit. Ha Önnek is problémája merült fel Ricoh márkájú berendezésével, forduljon bizalommal szervizünkhöz!

Ricoh szervizünk munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek a márka berendezéseinek javítása terén, ennek köszönhetoen már apró jelenségekbol ismerik a gépek gyakorta eloforduló, vagy tipikus hibáit, így csakis a probléma forrását szüntetik meg. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos berendezések hiánya lelassíthatja a munkavégzést, Ricoh szervizünk rövid határidot igyekszik tartani annak érdekében, hogy az ügyfelek minél hamarabb zavartalanul folytathassák feladataik elvégzését.

Vegye fel a kapcsolatot Ricoh szervizünkkel!

Ricoh termékek üzemeltetése a legjobbtól!

 Ricoh termékek üzemeltetése a legjobbtól!

A magas színvonalú irodatechnika megteremtéséhez és használatához körültekintésre és tájékozódásra van szükség. Nem lehet csak úgy, minden megfontolás nélkül fénymásolót, nyomtatót, szkennert vásárolni, mert ahhoz túl borsos az áruk, hogy késobb megbánjuk a döntést. Hallgasson azokra, akik már kipróbált termékeket és jól bevált márkákat használnak! Olyanokat, mint amilyen a Ricoh!

A Ricoh csúcstechnológiát képvisel az irodatechnika világában, és minden felhasználó számára biztosítja a napi szint?, profi munkát. Ahhoz, hogy ez valóban így is maradjon, természetesen szükség van megfelelo üzemeltetésre is. Ez pedig a mi feladatunk!

A Ricoh szerzodéses magyarországi partnereként az egyik kiemelt célunk, hogy minden Ricoh termék üzemeltetésében részt vegyünk, ami a cégünkhöz tartozik. Az eredeti alkatrészek és kellékek utánpótlása, a teljes köru szerviz, és a szaktanácsadás is része a Ricoh termékek üzemeltetésének.

Keressen fel minket bizalommal, és tudjon meg mindent a Ricoh termékek üzemeltetésére vonatkozó részletekrol! Megadott elérhetoségeinken minden kérdésére válaszolunk!